Александра Драгова

Хореограф с над 8 години и танцьор с 10 години опит, Александра Драгова винаги e изследвала възможностите на танца отвъд границите на познатото. Тя посвещава живота си на танцовото изкуство в България с една единствена цел - да го направи достъпно за повече хора и да покаже силата на изкуството в тежки времена.

Година и половина след първия си самостоятелен танцов спектакъл “Втора кожа”, със собствено финансиране, Александра събира екип от млади, амбициозни и изключително талантливи танцьори за следващия си голям проект “Танцов спектакъл 8”.

Александра вече има редица награди, сред които: “Златна муза” 2019 на Сдружението на хореографите в България, лауреат на Голямата награда на Осмите годишни награди на Фондация „Димитър Бербатов”. Артист във всяко едно значение на думата, тя не само танцува, но и преподава активно, подготвя цялостното осветление и декор на своите творби. А междувременно някак работи и като каскадьор.

Със “Спектакъл 8” Александра ни провокира да се пробудим и да живеем в унисон с времето, а не против него. И да се взрем отвъд очевидното.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки