Арик Дроми

„Животът не е в това да чакаш бурята да отмине. 

А да се научиш да танцуваш в дъжда.” Вивиан Грийн

Мисията на Арик Дроми е ясна: да насърчи обществото да поставя под въпрос наративите, през които преживяваме света. И да използва тази маса от критично мислене, за да даде възможност за разговори. Дискусии, които ще предизвикат промяна и която ще подготви по-добре човечеството за огромните предизвикателства, които предстоят.

В продължение на около 10 години Арик работи като вътрешен футуролог за Volvo. Основната му задача през това време е да изучава актуалните тенденции и техния социален и икономически потенциал и да разказва истории за възможното бъдеще, което може да се случи. Той прави експерименти, които могат да помогнат на компанията да изследва и картографира връзките, действащите лица и тенденциите по отношение на това какво трябва да бъде нейното място в дадено бъдеще.

Арик е също съосновател на H359, иновационен център с уникален подход, предназначен да помогне на българските компании да растат на световния пазар, а на международните компании да инвестират и разширяват дейността си в България. Професионален размирник, футуролог и дигитален философ - такъв се вижда Арик и е готов на сцената на TEDxVitosha да покаже потенциала на България.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки