Мария Жекова

„Храната е природа.“ Това е философията на Мария Жекова, която тя въплъщава в ежедневието си. Първоначалната страст и кариера на Мария е фотографията, като същевременно проявява силна страст към кулинарията и българските традиции.

Като тийнейджър изпитва проблеми с теглото, поради което се вдъхновява да промени диетата си. През 2021 г., когато е само на 28, кулинарното й изследователско пътешествие я довежда до победата в Master Chef. А любовта й към природата я кара да се премести в малко селце в Родопите, където сега изгражда специално място за изкуство, здравословна храна и занаяти. Къщата й там носи името „Силивряк” – вечнозелено многогодишно растение.

Мария вярва, че всички трябва да пазим природата, за да й помагаме да се самовъзстановява и възпроизвежда. Готова е да сподели как можем да го постигнем – като се храним по устойчив начин, уважаваме даровете на земята и се грижим за всички живи същества на нашата планета.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки