Берта Серет

Младостта е сила, с която трябва да се съобразяваме

Тя е гласът на новото поколение, социално отговорно и вълнуващо се за добруването на света, закърмено с интернет и дигитализацията, движено от благородни мисии и вдъхновено. Израства в Барселона, в семейство на бижутери. От малка осъзнава потенциала и силата на диамантите.  Комбинира модерното си образование с познанията си за луксозната индустрия и се превръща в целеустремен трендсетър – в огнена млада дама, която иска да промени света.

След завършване на висшето си образование в САЩ, Берта Серет преплита опита и страстта си към ювелирната индустрия със силната си мотивация за промяна. Основава Tracemark -  първата компания в света, способна да осигури подробна и пълна проследимост на всяко бижу – от произхода на суровините до крайния клиент – като използва най-нови технологии, базирани на криптиране. Само година по-късно компанията й е отличена от организацията Positive Luxury като „Breakthrough Business of the year 2022” – награда, присъдена й от международно жури от експерти в луксозния бизнес. 

Берта Серет същевременно е инвеститор в луксозната метавселена, защото вярва, че технологиите и устойчивото развитие са могъщи съюзници на прогреса и иновациите.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки