БЛАГОСЛАВ МИХАЙЛОВ


“...същото, което е мотивирало и поколенията преди нас –  желанието да прекарат животите, които им предстоят в една по-добра и по-демократична България”.

Благослав Михайлов завършва националната математическа гимназия в София, след което учи “Изкуствен интелект” в Шефилдския университет. Социален предприемач, създател на платформата „Стража“.

Преди 5 години се прибира в България и оттогава разработва проекти, с които цели да помогне култивирането на ангажирано гражданско общество в България. От 2018 година поддържа блог, наречен „Турбо възход“, където споделя визията си за настоящето и бъдещето. Стремежът на Благо да разбере как функционира социалният живот и на какво се основават връзките между хората е основен негов приоритет. Той дълбоко вярва, че демокрацията може да работи много по-добре с помощта на интернет технологии и големи данни. Елате на TEDxVitosha, за да разберете как.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки