#JoinTheCountdown

#JoinThe
Countdown

10 oктомври 2023 | 16:00 ч. - 23:00 ч. | Grand Hotel Millennium Sofia, ет. 2

COUNTDOWN е глобална инициатива на TED и Leaders' Quest, започнала през 2020 г., за популяризиране и инвестиране в смелите решения и идеи, които да ни доведат по-близо до свят с нулеви въглеродни емисии – свят, който е по-безопасен, по-чист и по-справедлив за всички.

COUNTDOWN покрива 5 взаимосвързани области, които помагат за изготвянето на план за по-чисто бъдеще – транспорт, храна, материали, иновации и опазване на природата и биоразнообразието.

COUNTDOWN се стреми да разгледа пет основни, взаимосвързани области, които помагат за изготвянето на план за по-чисто бъдеще: Глобалната общност на TED обединява учени, активисти, предприемачи, урбанисти, фермери, изпълнителни директори, инвеститори, артисти, държавни служители и други, за да намери най-ефективните и основани на доказателства идеи. Нашата цел е да идентифицираме смелите решения, които могат да бъдат активирани, когато хората излязат от своите силози и се изправят пред предизвикателството.

Идеи и лектори

Взискателно подбираме всички лектори, а нашите куратори им помагат да представят своята идея по най-завладяващ начин.

Общност

Нашето общество се състои от личности, които са достатъчно „луди“ да вярват, че могат и искат да променят света.

Влияние

Българско видео от TEDxVitosha e сред 10-те най-гледани TEDx видеа в света - с над
15,5 милиона зрители.

Експо зона

Предоставяме безплатно изложбена площ на иновативни български старт-ъп компании, за да покажат своите продукти и услуги.

Запознанства

Приятелствата и контактите, които се създават по време на нашите събития, водят до промяна, вдъхновение и положително развитие.

Място

На 10 октомври 2023 г. ще се съберем отново в елегантната обстановка на конферентния център в гранд хотел Милениум София, етаж 2.

    

    

Изложители

За четвърта година ще съберем най-будните сред нас на грандиозно екологично събитие, което да донесе вдъхновение и емоция на всички нас. И за четвърта поредна година ще предоставим про боно местата в експото пред събитието на 10 от най-изявените родни стартъпи. През годините сме ви запознавали с невероятните екипи на diFold, СЛАМка, TierraVerde, StationZero, Wasteful и още много.. 

Сега търсим новите звездни екипи, които да подкрепим!


Ако вие или ваши познати, колеги или приятели разработвате продукт или услуга, които се стремят да разбият статуквото и да допринесат за по-устойчив начин на живот - кандидатствайте! Разкажете ни повече за подбудите си, както и за своята бизнес идея, а ако сте сред избраните - ще може да присъствате на събитието TEDxVitosha COUNTDOWN '23 със собствен щанд напълно безплатно. Това ще ви даде възможност да запалите повече от гостите ни по своята идея, ще ви отвори поле за нетуъркинг, а защо не - и нови партньорства! 

Ако сте от избраните, ще се свържем с вас, за да предоставим няколко изисквания, по които очакваме да се подготвите, и така да подарим на гостите ни незабравимо изживяване.
Имате време до 09.09.23.

Лектори

Катарина Гангл

Поведенчески икономист
Publications  LinkedIn

Акександър Дуцов

Говорещият с мечки
YouTube  LinkedIn

Витория Лоренцети

Документален фотограф
Instagram  LinkedIn

Сергей Петров

Предприемач
Facebook • LinkedIn

Хавиер Качо

Полярен изследовател
Website Instagram

Име Фамилия

Професия
Facebook • Instagram  LinkedIn

Име Фамилия

Професия
Facebook • Instagram  LinkedIn

Име Фамилия

Професия
Facebook • Instagram  LinkedIn

    

Програма

ПРЕДСТОИ    

Видове билети

KNOWLEDGE PASS

Чуйте нови идеи, формирайте свои, помислете как да ги реализирате. Възползвайте се от възможностите за дискусии около вълнуващи теми.
Билетът осигурява достъп на 1 делегат до цялото събитие – изложение, коктейл, конференция и гала-вечеря.

185 BGN

KNOWLEDGE DUO

Ние знаем, че вдъхновението от TEDxVitosha е още по-силно, когато е споделено – затова удвояваме всички предимства на Knowledge Pass, но не на двойна цена. Това е билет за достъп за 2 делегати до цялото събитие - изложение, коктейл, конференция и гала-вечеря.

370 BGN

CORPORATE PASS

Този билет е за екипи - създаден е за хора, които вече имат своя група, с която споделят вълнуващи теми от света на технологиите, изкуството, културата. Билетът осигурява достъп на 8 делегата до цялото събитие - изложение, коктейл, конференция и гала-вечеря.

1320 BGN

    

Партньори

    

Галерия

ВИЖ ВСИЧКИ  

    

    

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки