Геновева Христова-Мъри

Според нея предприемачество, в истинския му цвят, са нюхът и интуицията за какво има смисъл да работиш.  То е нещо, с което се раждаш. Геновева Христова-Мъри е „бизнес ангелът“ на певицата Victoria, която представи България на Евровизия 2021. От 2005 г. Геновева има проспериращ международно признат бизнес с мебели и интериорен дизайн, но въпреки успехите и наградите непрекъснато чувства нужда да се доказва чрез нови предизвикателства.

Срещата й с Виктория е съдбовна и за двете.  Певицата тъкмо е отпаднала от Х-фактор и е в душевен срив, а  Геновева току-що се е върнала от Австралия. „Докато гледах новогодишните фойерверки над Операта в Сидни си мислех, че зациклям и си пожелах нещо ново. Когато се запознах с Вики не знаех, че тя е това ново. Тя имаше нужда да излее душата си, а аз видях в нея нещо различно. Все едно се върнах в малкото ми „аз“. И тогава осъзнах, че у нас в музикалната индустрия никой целенасочено не развива артистите и дарбите им така, че да ги превърне в експортируем „продукт“. Силно вярвах, че не е честно Виктория да стане продавачка в магазин.  Така в едно се преплетоха разгръщането на таланта й и социалната ми отговорност към България“, споделя Геновева.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки