Гергана Николаева

„Като дете мечтаех да стана пилот на самолет“, сензационно сподели Гергана Николаева при представянето си. „Повечето ми сънища са пророчески и когато кажех у дома, че съм сънувала нещо, всички се разбягваха. Проектът „Всеки може да пее“ също го сънувах и възнамерявам активно да продължа да го развивам“, допълни оперната певица.

От най-крехка възраст талантливата дама, мецосопрано с множество международни награди, чува, че е нестандартна и не спира да го доказва с идеите си. На музикалния пазар тя налага иновативен, кросоувър стил, определян като "среща между поп музиката и класиката". След това издава книга със своя поезия, съчетана с рецептите на 6-степенно меню, сътворено от Лео Бианки.

„Дали с мен или без мен, убедена съм, че хората трябва да пеят, за да дадат полет на душата си. Идеята ми е да накарам всеки да повярва, че може да направи онова, за което е мечтал, но никога не се е осмелявал дори да опита. С „Всеки може да пее“ аз каня хората не само да се отпуснат, ами да разчупят всички граници, които са си поставили след детската възраст.“.

Нейната амбиция е да накара всички делегати на TEDxVitosha 2021 да отпуснат глас в залата. А какво ще пеем заедно, засега се пази в тайна.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки