Калоян Тошев

“Рисуването е вид вътрешна медитация.”

Калоян Тошев се занимава с дигитално изкуство и илюстрации повече от 17 години. Всичко започва, когато купува първия си таблет и осъзнава  пресечната точка между рисуването и технологиите – две теми, които го интересуват в онзи момент. Оттогава Калоян създава и се развива в света на дигиталното изкуство. По-скоро самоук в рисуването, той се впуска също в продуктов дизайн и е част от два стартъпа като основен дизайнер и партньор. Вдъхновение за своето изкуство Калоян намира в дамите и музиката. Негова цел е да твори и да радва и подобрява настроението на хората, които съзерцават неговите произведения.

В свободното си време Калоян практикува активно различни екстремни спортове. Прякорът му от академията е “Мозъка”, сега вече изписван като MZК, за по-добро разбиране от международната публика. Вярва, че NFT са липсващият елемент в дигиталното изкуство. Защо? Ще разберете на 25 юни.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки