Катарина Гангл

Всичко започва с една книга. Когато е на 14, Катарина прочита "Глобалният капан" на Ханс-Петер Мартин и открива несправедливостите в света. Обещава си да опита да реши световните проблеми. А ако се провали, да е с гръм и трясък.

Катарина Гангл става поведенчески икономист. Какво значи това? Често искаме да се държим по определен начин – да отслабнем, да рециклираме, да живеем природосъобразно – но ни е трудно да направим крачката в тази посока. Катарина разработва способи, целящи промени в поведението ни. 

Като университетски преподавател, говори за въздействието на икономическата ни система върху околната среда и обществото. Катарина е ръководител на изследователската група на Institut für Höhere Studien. Съветник е на австрийското канцлерство. Разработва обществени кампании за намаляване на потреблението на енергия от домакинствата, както и възстановяване на доверието в публичните органи. 

Решението й да допринесе за положителната промяна в света й печели място на масата, където се взимат важните решения. А сега й даваме и място на нашата, за да донесе вдъхновение на вас - нашата дейна общност!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки