Константин Костов

Животът на Константин Костов е като задъхан сериал, с непрекъснато и изненадващо криволичене на сюжета. Приятел е от детинство с Веселин Топалов, играе и учи шах заедно него. На 17 години заминава като ученик на разменни начала за САЩ, за малко се разминава с военната академия West Point. Дипломира се като бакалавър „Икономика и финанси“ в University of Maine, където се сближава със Стивън Кинг. Следва магистратура в Columbia University. Става финансов анализатор и известно време живее точно както във филма „Вълкът от Уолстрийт“.  

Налага му се да реши „да бъде или да не бъде“ след раждането на първия си син.  Стартира две иновативни платформи – eRegistry и Bridebug - за групови подаръци и онлайн плащания, за да може да работи от вкъщи и да гледа детето, докато съпругата му прави кариера на банкер. В следващите 12 години се раждат и останалите му трима сина, а Костов основава 3 нови компании - хотелиерската Vacaya Properties, а също -  Vintissimo и Vintezza Interiors, които се занимават с интериорен дизайн и производство на винтидж и еко мебели в Европа и САЩ. Сега е насочил вдъхновението си към създаването на инвестиционен фонд за капиталови и дигитални активи.

Обича да решава проблеми и предизвикателства, и на това учи четиримата си сина (първите двама, от които вече са с отличия от европейски шампионати по шах). 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки