Лилия София Попганчева

Лилия София е психотерапевт, аналитик и обучител по “меки” умения за родители и корпоративни екипи. Автор и водещ на психологически тренинг в рамките на “План да бъда” на Фондация “МС-Мога сам”. В момента Лили специализира трансперсонална психотерапия и се учи да използва алтернативни състояния на съзнанието за психична трансформация и личностно развитие. Един от любопитните методи “отвъд очевидното” е чрез прилагането на психотропни вещества като например гъби.

Обучена е в метод “психодрама” (НБУ), индивидуална и групова психоанализа (Виенски университет “Зигмунд Фройд”), Soul Detective Work (енергийна психотерапия), mental game coaching (спортна психология, Peak Performance Sports), рейки (1 ниво), дихателни и медитативни техники.

Кара кайт сърф или е по планините, обожава изкуството във всичките му форми, пише в български списания и участва в екипите на два от филмите на Зорница София, „Мила от Марс“ и „Воевода”.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки