Мари Константин

Мари Константин е influencer. Тя е човек, който влияе на другите. Да, правилно прочетохте. Това наистина е нещо сериозно.  Младата дама има близо 80 000 последователи в Instagram и се издържа изцяло от ангажиментите си там. 

„В началото това беше личен профил и никога не ми е било стремеж да стана инфлуенсър. Предполагам, че мнозина започнаха да ме следват от любопитство. Чист късмет и импровизация, но успях да уловя вълната и да я развия“, споделя Мари.

Когато се снима за удоволствие, разчита на своя телефон, но още от първите си работни фотосесии наема професионален екип. „Не твърдя, че имам умения да подготвя отговорните си постове в Instagram сама, особено като фотограф.  Щом става дума за ангажимент, изискванията на клиента се спазват строго. Но няма инфлуенсър, който да не изразява личната си позиция и мнение – хората за това го следват“, категорична е Мари Константин. 

Запитана за непрекъснатите слухове, небивалици и сплетни около нейната личност, тя подхожда със завидно чувство за хумор „От две години, например, все съм бременна. Ще изчакам да станат три и тогава ще обявя напредналото си състояние“. С каква ли вълна позитивна енергия ще ни залее на TEDxVitosha?

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки