МИРА ДОБРЕВА


Пътят до душите на моето пътуване към беловласите свидетели на времето беше емоционален, наситен, предизвикателен, трънлив, уханен, прашен, слънчев, дъждовен…”

Мира Добрева е сред най-познатите и обичани лица от малкия екран. Водеща на новини в БНТ и Нова телевизия, репортер в знаковите за БНТ предавания “Чай”, “Екип 4”, “Актуално”, “Българската Коледа”, автор, водещ и продуцент на “Отблизо с Мира” и “Питай БНТ”. С книгата си „Столетници”, издадена през 2020 г., тя цели да ни приближи до огромната мъдрост и сила, скрита в човешките тела. Разкрива ни и ни подсказва особен вид култура – културата да растеш с уважение към живота.

Мира Добрева е носител на множество награди - два пъти е обявена за “Жена на годината”, слушателите на радио “Атлантик” я избират за “най-обичаната жена на България” през 2006 г. А за рубриката „Столетниците на България“ е отличена с приз от Международния филмов фестивал „Наследство“.

На сцената на TEDxVitosha Мира ще ни разкаже как столетниците могат да са по-млади от младите, особено по дух, и да правят неща, които много от нас дори не дръзват да опитат.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки