Роберто Санторели

Как италиански семеен бизнес отглежда овощни градини в България

Образованието му в университета "Гуидо Карли" в Рим и магистърската му теза са посветени на стратегиите за растеж на високотехнологични предприятия. Професионалната му квалификация расте през годините чрез обучение по програмата "Елит" на Лондонската фондова борса, специализация в Мичиганския университет и чрез множество онлайн курсове в престижни бизнес университети в САЩ.  През 2009 година криволичещият му житейски път го довежда в Пловдив, България, където семейният му бизнес се занимава с отглеждане на плодове - предимно череши и сливи - и има преработвателна дейност и значителна продукция за износ към 35 държави.

 Днес той е председател на Конфиндустрия България, член е на Генералния съвет на Конфиндустрия Източна Европа в Рим, а също е член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Професионалната цел на Роберто Санторели е да сподели своите знания, умения и ценности с членовете на българския си екип, за да може да допринесе за по-добро социално и икономическо развитие.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки