Силвия Лулчева

Тя не е Славка Лютова от „Столичани в повече“, не е Пеги Бънди от „Женени с деца“, не е Людмила Гурченко от едноименния сериал, не е Кари Брадшоу от „Сексът и градът“, не дори и г-жа Министершата от „Големанов“ на театралната сцена.
Тя е Силвия Лулчева – златният глас на България. Обичаната от всички театрална и киноактриса. Може да ви говори без никакъв акцент на френски, ще го направи и на италиански, след като го изучи докрай. Но, според нея, никога няма да може да се изразява достатъчно елегантно на английски.
Колкото и разнолика да е професията й, Силвия признава, че винаги мечтае да научи още нещо ново. Задължително с тетрадка и химикалка, макар далеч да не е била пълна отличничка. Нейното най-голямо богатство са срещите с хората.
Темата на TEDxVitosha2021: To Be or Not To Be Силвия обмисля да преведе като „Ще ме бъде или няма да ме бъде?“. Поставила си е задача да противопостави „Да не бъда саморазрушителна“ на „Да бъда любознателна“, като развие именно тази теза пред публиката.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки