Тони Макмъри

Човек на многото предизвикателства

В младостта си той е национален шампион по дълъг скок, пробягва маратоните в Лондон, Париж и Ню Йорк. Живее като доброволец в кибуц в Израел и се включва като доброволец-шофьор на Олимпийските игри, Лондон 2012. Плува с каяк по цялата дължина на река Темза, обикаля с велосипед Британските острови. В деня, в който напуска базовия лагер под връх  Еверест земетресение с магнитуд 7.8 по Рихтер удря Непал. 

Животът на Тони Макмъри e предизвикателен и пъстроцветен, точно както и планинските му приключения. Той е член на CIMA, най-голямата професионална институция за сертифициране по управленско счетоводство, известен е като посланик на Алцхаймер обществото във Великобритания, а с менторски програми подкрепя израстването на жените в бизнеса. 

За Тони набирането на средства за благотворителност е толкова важно, колкото и управлението на компанията му. Затова постоянно разширява границите на възможностите си и вдъхновява хората около себе си. Настоящото му предвизвикателство е да изкачи 56 български върха над 2 500 м в подкрепа програмите на фондация „За нашите деца“.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки