ВИКТОРИЯ РАДОСЛАВОВА


“Чуй ме със сърцето” е битка за равнопоставеност.

Тя е режисьор по монтажа на едни от най-обичаните български тв сериали. Преподава в НБУ и е с 4 номинации за наградите на българските филмови дейци.

Кино, достъпно за глухи хора - това е нейната кауза. Има 25 пълнометражни продукции, 100 късометражни филма, и първия български сериал със субтитри на български език “Войната на буквите”. Фондацията й “Чуй ме със сърцето” разработва стандарт за специализирани субтитри за глухи хора съгласно спецификата на нашия език и предприема стъпки за изменение на Закона за филмовата индустрия.

Вики има номинации за “Будител на годината” БНР, “Жена на годината - общество” сп. Грация, “Човек на годината”; отличена е в топ 10 на “Най-изявените млади личности” за 2021 г. , има приз “Непримиримост” за доброволческа кампания към Тime Heroes. През 2022 г. е част от новия випуск “40 до 40” на Дарик Радио.

От 2023 е доброволец и посланик на фондация “Ендометриоза и репродуктивно здраве”, където активно споделя опита и преживяванията си с диагнозата.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки