Витория Лоренцети

Един детски спомен е ярък в съзнанието на Витория Лоренцети: стената в къщата на баба й, изобилно покрита с десетки снимки. Тя е предопределена да стане фотограф и да изобразява света.
В Индия, в продължение на няколко години, Витория регистрира историите на жени и деца, жертви на сексуално насилие. Дава гласност на жертвите с репортажа "Опасно: Зад кризата с изнасилванията в Индия“.
Носител на италианската награда за фотография за устойчивост (ISPA), проектът на Витория "Устойчив път към небето"; онагледява деликатния баланс между живота на голяма надморска височина и грижата за околната среда.
Понастоящем в басейна на Амазонка, на границата между Колумбия, Бразилия и Перу, Витория описва живота на коренното население и връзката им с водата и гората - природа, дух и растения.
Работата на Витория е показвана във Vanity Fair, BBC Science Focus, Leben Jetzt Magazine, Harvard Business Manager, K Magazine и Luz Agency.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки